• Nedavno
QICHA Elektricnu Cetkicu za zube Pitko Gubitak Naplaćivati Žice sa 8 Oprati Glave Čišćenje 5 Nacina Duboko Čist Svježe Dah Zdravije Osmijeh

QICHA Elektricnu Cetkicu za zube Pitko Gubitak Naplaćivati Žice sa 8 Oprati Glave Čišćenje 5 Nacina Duboko Čist

Rating 
KM 26.32

Količina robe
Dostupno

Elektricnu cetkicu za zube je IPX7 standard.Elektricnu cetkicu za zube je IPX7 standard.8 oprati glave koristi za 2 godine : elektricnu cetkicu za zube je opremljen sa 7 zamjena oprati glave (ukupno 8 oprati glave).Možda je takođe sigurno dodir s to u kadi ili tuš. Cijelo tijelo je IXP7 vodootporna dizajn, tijelo može podnijeti vode pere i pjena, i može biti stavljena u vodu, za kratko vreme bez utiče na svoj nastup.Definitivno idealan izbor za sve vas. 5 oprati glave koristi za 1 godinu : elektricnu cetkicu za zube je opremljen sa 4 zamjena oprati glave (5 oprati glave ukupno).Masaža mode pruža glatko mikro pukne da maramice za poboljšanje cirkulaciju u nogama i žvake zdravlje.Cijeli četkicu za zube mogu sigurno isprao sa vodom. Uvozi hranu razreda četku, anti-pada, anti-čekaj, okupili proces tretman 3.Elektricnu Cetkicu za zube Pitko Gubitak Naplaćivati Žice Sa 8 Oprati Glave Čišćenje 5 Nacina Duboko Čist Svježe Dah Zdravije Osmijeh Karakteristika : 【32000 VPM VIBRACIJE VISOKE】Puni elektricnu cetkicu za zube sa naprednim visoke tehnologije pruža 32,000 brzoj vibracije u minuti da efikasno raščistiti mrlje! 10 puta više Čišćenje Efekat od priručnik četkicu za zube i 5 X nego obični Moć elektricnu cetkicu za zube.I masažu nacina dostaviti glatko vjetar da tkivo unaprijediti cirkulaciju u nogama i žvake zdravlje. 【SAVRŠENOG PARTNERA ZA PUTOVANJA】 - Prošle za 180 dana nakon samo 5 sati pun naplaćivati. Pet vibracije nacina (čišćenje mode, poliranje mode, whitening mode, Gumcare mode, Scnsitive mode) 4. Nasumično punjenja skrivenih kabel na dnu, pozlaćenu dugmad, 2.Svaki oprati glavu je opremljen sa zaštitnim pokriće je da je čist i higijenski!Službi život svakog oprati glavi sve dok 3 mjeseca, pa to je vise od 2 godine. 7 DANA da to iznesemo na videlo zube & 14 DANA za Zdravije Zube 【5 LIČNI NACINA & MOĆ PODSJETNIK 】Elektricne cetkice za zube podržava 5 nacina : Čišćenje,poljske,Bijeli, Gumcare i Scnsitive do unazad frekvenciju da raspusti površinu mrlje.Također možete oprati zube sigurno u kadi ili tuš.

Karakteristike robe

Product standard configuration:
brush head + manual + random hidden charging cable at the bottom
1. Random hidden charging cable at the bottom, gold-plated buttons, :
2. Imported food-grade brush, anti-falling, anti-scattering, rounding process treatment :
3. Five vibration modes (cleaning mode, polishing mode, whitening mode, Gumcare mode, Scnsitive mode) :
4. The whole body is IXP7 watertight design, the body can withstand water washing and foaming, and can be put into the water for a short time without affecting its performance. :
Product Inclusion:
Electric Toothbrush x1 :
Brush head x 8 :
Random hidden charging cable at the bottom x1 :

Kupci kako žele