• Nedavno
Daljinski Kutiju, Daljinski Nosioca, Zid Visi Daljinski Kutiji za spavaću Sobu klimu Daljinski Dnevnoj Sobi Fan Daljinski

Daljinski Kutiju, Daljinski Nosioca, Zid Visi Daljinski Kutiji za spavaću Sobu klimu Daljinski Dnevnoj Sobi Fan

Rating 
KM 56.85

Količina robe
Dostupno

Napravio visokog kvaliteta materijal, lagano i veoma kompaktno veličine, nije lako slomiti i trajna u upotrebi.Dolazi sa naljepnica, ne treba da ide, neće boljeti površinu tvom zidu ili kabineta.Zid visi dizajn, to može da bude visio na zidu da spasiš svoju desktop skladišnog prostora.Prednja strana dizajn je zgodno za tebe da mjesto svoj mobilni telefon na to kad naplaćivati.Može se koristiti za radnju TV daljinski, regenerator daljinski i fan daljinski.Zid visi dizajn, to može da bude visio na zidu da spasiš svoju desktop skladišnog prostora.Dolazi sa naljepnica, ne treba da ide, neće boljeti površinu tvom zidu ili kabineta.Prednja strana dizajn je zgodno za tebe da mjesto svoj mobilni telefon na to kad naplaćivati.Može se koristiti za radnju TV daljinski, regenerator daljinski i fan daljinski.Napravio visokog kvaliteta materijal, lagano i veoma kompaktno veličine, nije lako slomiti i trajna u upotrebi.

Karakteristike robe

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Remote Control Storage Box
Material:
ABS
Product Size:
Approx. 6.5 x 6 x 6 cm / 2.6 x 2.4 x 2.4 in
Weight:
Approx. 31g / 1.1 oz
Package List:
1 x Remote Control Storage Box :
1 x Sticker :
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Kupci kako žele